fricon home page   
*  Reefer Containers
*  Generator Sets
*  Cold Storage
*  Container Sales & Modifications
  
       
  
  
 
 Menu
 
  
 
*  Sales, Rentals and Purchase
*  Cold Storage
*  Reefer machinery parts, new and rebuilded
*  Pre Trip Inspections
*  STEK certified
*  24 hours mobile service
Voor info tel:+31(0)10 2829993 fax:+31(0)10 2829994
Mob: +31(0)6 53870313
@-mail: info@friconreefer.nl
Welkom op de site van FRICON REEFER SALES.
  
Al meer dan 25 jaar is Fricon Reefer Sales een toonaangevend bedrijf op het gebied van de verhuur en verkoop van koelcontainers. Het kantoor en het depot zijn gevestigd in de Botlek in Rotterdam. Fricon Reefer Sales verkoopt en verhuurt alle soorten nieuwe en gebruikte containers. Fricon Reefer Sales heeft zich vooral gespecialiseerd in koel- / vriescontainers. U kunt bij ons ook terecht voor ombouw, opslag, reparatie en transport van containers. Wanneer u voor Fricon Reefer Sales kiest, kunt altijd rekenen op een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Containers en units worden aan uw behoeften aangepast (ombouw, spuiten, etc) Door middel van het eigen reparatieteam (Fricon Reefer Service) garanderen wij u een uitstekende service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding.
  
De containers zijn geschikt voor stationaire opslag of transport. Vanuit de centraal gelegen locatie in de haven van Rotterdam worden de leveringen gecoordineerd en contacten onderhouden met een wereldwijd netwerk van klanten (o.a. expediteurs, rederijen en particulieren) en leveranciers. Onder de naam FRICON RENTALS worden diverse soorten containers en koelcontainers verhuurd.
  
  
Betalingscondities en leveringsvoorwaarden
  
Bij koop: Betaling voor aflevering. Bij huur: Eerste nota incl. door ons te verzorgen aflevering heen en terug en/of borg voor aflevering. Voor aflevering dient tevens een ondertekende huurovereenkomst in ons bezit te zijn. Vervolgens wordt de huur per maand vooruit gefaktureerd. Het faktuurbedrag dient binnen 14 dagen op onze bankrekening te staan mits anders is overeengekomen. Tevens zijn alle transacties onder voorbehoud van kredietacceptatie.
  
  
Algemene voorwaarden
  
Alle tarieven zijn exclusief verzekering, precario en onderhoud. Condities zijn gebaseerd op onze bedrijfsvoorwaarden welke op verzoek kunnen worden toegezonden. Alle tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast naar gelang de branchecondities. Alle tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW. Bij verhuur van speciale containers en verhuur naar het buitenland wordt als borg de vervangingswaarde van de container gehanteerd.
 
  
All our offers are 'SUBJECT TO AVAILABILITY'
Payment conditions: 'PAYMENT BEFORE DELIVERY'
All our reefer containers will be delivered include a pre trip report according to the STEK regulations.
 
Fricon Reefer Sales & Rentals : Koelcontainer Verkoop : Koelcontainer Verhuur : Koel / Vries Container Verkoop : Koel / Vries Container Verhuur : Gebruikte Koelcontainers : Nieuwe Koelcontainers : Reefercontainer Sales : Reefercontainer Rentals : New Reefers : Zeecontainers : Koelcontainer : Tankcontainer Sales
 
Back to top